Skip to content

Kalender

Tochten WV Salt-Boemel

Zondag is de fietsdag van Salt-Boemel.

Op de ledenvergadering van maart 2016 is besloten om als proef met alle groepen tegelijk te starten vanaf de Markt. We verzamelen allemaal om 9.00 uur.

Groep A rijdt ongeveer 70-100 km met een snelheid van maximaal 34 km/u. De bestemming wordt ter plaatse bepaald.
Groep B rijdt ongeveer dezelfde afstand, maar dan met een snelheid van maximaal 32 km/u.
Groep C rijdt een kortere afstand in een rustig tempo. Deze groep is ook bedoeld voor mensen die rustig het jaar willen beginnen om mogelijk later naar een andere groep te kunnen overstappen.

De toerleiders van de verschillende groepen zijn:
A: Aart Beekman/vacature
B: Johan den Teuling/vacature
C: Vacatures

Samengevat:

Groep A 70-100 km max. 34 km/u
Groep B 60-90 km max. 32 km/u
Groep C 50-70 km max. 30 km/u

De tochten zijn bedoeld voor de leden van Salt-Boemel en voor fietsers die een keer de sfeer willen proeven en mogelijk lid van Salt-Boemel willen worden.

Op een aantal data organiseert Salt-Boemel ook een aantal langere tochten, waarvan de bestemming van tevoren vaststaat. Deze zijn hieronder vermeld. De data kunnen wijzigen i.v.m. weersomstandigheden en dergelijke. Houd daarom deze pagina en de sociale media goed in de gaten!
De tochten starten (bijna) allemaal vanaf de Markt in Zaltbommel.

Voorlopige kalender 2018

Datum Naam tocht

Afstand (km)

Starttijd

11 maart Snerttocht 50 09.30 uur

 

Trainingsavonden

Tijdens de zomertijd is er iedere woensdag- en donderdagavond gelegenheid om aan de conditie te werken.
Op deze avonden vertrekt er een groepje renners om 19.00 uur vanaf de Markt in Zaltbommel voor een gezamenlijke training. Er wordt vlak voor de start in onderling overleg besloten waarheen en hoever gereden zal worden.
De woensdag is uitsluitend bedoeld voor leden die in een rustig tempo willen fietsen! Met name vrouwelijke leden en niet-leden worden uitgenodigd op deze avond te gaan fietsen.
Op donderdag rijden we met een snelheid van maximaal 32 km/u.
Voor alle avonden geldt: SAMEN UIT, SAMEN THUIS!
De eerste trainingsdata in 2018 zijn woensdag 28 maart en donderdag 29 maart.

Naast de trainingen op de avonden is er op vrijdag een groepje dat onder het motto ‘gezelligheid kent geen tijd’ een lekker rondje fietst. Vaak stopt men dan ook voor een kop koffie. Tot begin zomertijd is het vertrek om 11.00 uur vanaf de Markt, daarna om 9.30 uur.

Net als de zondagse tochten zijn de avonden en de vrijdagen voor leden van Salt-Boemel en voor fietsers die een keer de sfeer willen proeven en mogelijk lid van Salt-Boemel willen worden.
Een overzicht van alle tochten die onder auspiciën van de NTFU worden gereden vindt je op de website van de NTFU.

Als je een idee hebt voor een tocht en je wilt deze gezamenlijk met andere leden fietsen, plaats dan een oproep in het gastenboek of op de Salt-boemel fietsdatingpagina op Facebook.