Skip to content

Verslag kwart over negen groep 25 maart

maart 25, 2012


Het viel vanmorgen niet mee met de temperatuur. Met een graadje of 6 vertrokken we voor de eerste tocht van dit seizoen. Vorige week was de kwart over negen en de half tien groep samengevoegd tot een groep. We zijn vertrokken met 14 leden en van die veertien waren er 12 van het mannelijke geslacht!! Via Geldermalsen, Tricht naar Culemborg, na culemborg over de dijk richting Tiel. Langs het Amsterdam rijnkanaal werden we met veel bombarie ingehaald door de negen uur groep. We hebben toen een stukje met ze meegefietst, maar voor een aantal ging het te hard. Dus hebben we ze laten gaan. We waren alleen van onze route af! In Kapel Avezaat zijn we weer richting tiel gegaan, de brug over en over de dijk weer naar bommel.
Totaal bijna 90 km met 30,9 gemiddeld.

De route klik hier

geschiedenis 915

Andere berichten in deze categorie

Reacties

 1. avatar
  Peter Mooring maart 25, 2012

  Mooi te volgen zo Remco.

 2. avatar
  Teuties maart 26, 2012

  Sluit me helemaal aan bij Peter, leuk zo een ritverslagje als nieuwsbericht op de site. Jammer dat er van de andere twee groepen niks op Salt-Boemel.nl is verschenen.

 3. avatar
  Arno Guijt maart 28, 2012

  Even gekeken bij mij endomondo kennissen en vond deze route van de 0900 groep:

  http://www.endomondo.com/workouts/44882296

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.