Skip to content

Najaarstocht Go west

september 30, 2018

Vandaag is de najaarstocht verreden. De leden konden kiezen uit een route van 115 km of 165 kilometer.
Op de markt stonden 28 boemels klaar om te vertrekken naar het westen. Het doel. An de 165 km route waren de volkeraksluizen bij Willemstad.

Op de Sluizeweg in Drimmelen hadden we een ongelukkige valpartij waarbij een van onze renners door een forse hobbel in het wegdek ten val kwam. Andere renners konden hem gelukkig wel ontwijken. De renner heeft helaas een gebroken heup aan het voorval over gehouden. We hadden wel de krant gehaald https://www.bd.nl/zaltbommel/wielrenner-bommelse-vereniging-onderuit-op-fietspad-slachtoffer-naar-ziekenhuis~a724d965/ maar dat doen we liever op een andere manier. Gelukkig duurde het niet lang dat de ambulance kwam en nadat we onderdak voor zijn fiets gevonden hadden hebben we de tocht voortgezet.

In lage Zwaluw ging de groep van 19 man die de 115 km ging rijden aan de koffie met appeltaart. De andere groep had de stop op 100 km in Strijen. De groep van de 165 km was om goed twee uur weer in Zaltbommel.

Iedereen baalde flink van de valpartij, maar velen hebben in een gebied gefietst waar ze nog nooit geweest waren!

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.