Skip to content

Najaarstocht 2018 GO WEST een week verzet

september 9, 2018

Op 30 september rijden de leden van Salt-Boemel alweer “De Najaarstocht”. In deze tocht wordt 2018 samengevat: bruggen, open veld, bos, pontje, tunnel, klinkerwegen en wind.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om een mooie lange tocht te rijden, zijn er 2 varianten die door Martin van Muijen zijn uitgezet en voorgereden. Samen met Arno Guijt, Mathieu Jacobs en Rob van der Velden hebben we de lange tocht een eerste keer voorgereden. En op een hardlopende dame (of was het toch een fatamorgana? ) en wat provinciale wegen was de route goed. Na 2x voorrijden zijn beide routes bekend en goed genoeg voor de Boemels.

We vertrekken gezamenlijk om 08:00 uur vanaf de markt. In Lage Zwaluwe splitsen we op in 2 groepen / afstanden.

 

De “korte” variant bedraagt 116 km waarbij de gemiddelde snelheid 29 – 31 km per uur zal zijn (afhankelijk van de wind) en gaat via Keizersveer, Lage Zwaluwe, Moerdijk, Biesbosch en Werkendam. Koffiestop is op 55 km in Lage Zwaluwe. klik hier voor het GPX bestand

 

De “lange” variant bedraagt 166 km en de gemiddelde snelheid zal 30 – 32 km per uur zijn (afhankelijk van de wind) en gaat via Keizersveer, Lage Zwaluwe, Moerdijk, Willemstad, Numansdorp, Strijen, Biesbosch en Werkendam. Koffiestop is bij Koffiepunt40 in Strijen op 100 km.  klik hier voor het GPX bestand

Deze tocht is berucht vanwege de open vlakten en de bakken met wind die er staan. Kortom deze koers heeft alles in zich om het jaar goed af te sluiten: klinkers, bruggen, tunnels en wind.

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.