Skip to content

Genieten rond Nijmegen

augustus 27, 2018

Het is alweer even geleden dat we de Andries van der Veen Memorial fietsten. Nog even blikken we terug op deze mooie en voor velen verrassende tocht.

 

 

 

 

 

 

Vier jaar geleden verongelukte ons lid Andries van der Veen tijdens een fietstocht. Als eerbetoon doopten we de ‘Pannenkoekentocht’ om naar de Andries van der veen Memorial. De pannenkoeken bleven wel, tot dit jaar.

Met elk jaar een andere route blijft deze tocht steeds een uitdaging. Dit jaar reden we via het Land van Maas en Waal en de Overasseltse en Haterstse Vennen naar de heuvels rond Mook en Nijmegen. De uitdagende klimmetjes stelden de klimspieren aardig op de proef! Gelukkig was er zoals altijd een pauze ingelast, ditmaal bij het zweefvliegveld van Malden. Leuk om te zien hoe de vliegtuigjes de lucht in werden getrokken. Na de Oude Holleweg en de Beekmansdalseweg werd het weer vlak en reden we aan de noordkant van de Waal via Oosterhout en Ochten terug naar Zaltbommel. Voor de liefhebbers sloten we de tocht af met een biertje en een worstenbroodje in de achtertuin van Aart.

 

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.