Skip to content

Nog 2 mooie tochten voor de vakantie

juni 12, 2018

Voordat (bijna) iedereen weer uitvliegt naar zijn of haar vakantiebestemming heeft Salt-Boemel nog 2 mooie tochten in petto.
Allereerst is dat de Lunchtocht op 24 juni. Deze tocht wordt afgesloten met een lunch bij ‘t Stadscafé, aangeboden door de vereniging. Start is om 9 uur. We rijden een mooie ronde van 75 km en strijken dan (hopelijk) neer op het terras. Bovendien staan we stil bij de jubilarissen binnen de vereniging.
Op 8 juli rijden we de Andries van der Veen Memorial, ter nagedachtenis van ons lid Andries die vier jaar geleden noodlottig ten val kwam. Dit jaar rijden we richting Nijmegen. Uiteraard is er koffie met gebak onderweg. Na afloop is iedereen welkom om in de tuin van toerleider Aart Beekman na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf deze plek danken we Henk van Vuren en zijn vrouw Joke, waar we jarenlang welkom waren om pannenkoeken en later soep te eten. De tocht start om 8 uur en is ongeveer 160 km lang. Voor degenen die de afstand te groot vinden is er een routeverkorting, waarmee de afstand op iets meer dan 100 km uitkomt.

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.