Skip to content

Eerste bestelronde nieuwe kleding

maart 26, 2018

Vanaf vandaag t/m 5 april kunnen alle leden de nieuwe kleding bestellen. Het bestellen verloopt via de webwinkel van leverancier Bioracer. Je rekent de kleding hierin meteen af. In de mail die de leden hebben ontvangen staat een uitgebreide instructie. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een bericht naar bestuur@salt-boemel.nl, dan zorgen wij ervoor dat je de instructie alsnog krijgt.
Zoals bekend ontvang je 1 set gratis als je een oude set inlevert. Dit kun je bij de bestelling aangeven. Ook kun je extra shirts en broeken, in verschillende kwaliteiten, bestellen. Na deze eerste bestelronde wordt de kleding geproduceerd. Je krijgt een berichtje van leverancier Bioracer als je de kleding kunt ophalen. Dit doe je bij onze sponsor CC5311. Vergeet dan niet je oude set mee te nemen!

De volgende bestelronde is waarschijnlijk in juni.

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.