Skip to content

Snert en een ingelijst fietsshirt

maart 15, 2018

Afgelopen zondag was het dan eindelijk weer zover, de start van een nieuw wielerseizoen met de Snerttocht als openingsrit. Ondanks het wat mindere weer was de bezetting met bijna 40 renners goed en is toon voor het nieuwe seizoen gezet.
Na een korte toespraak van de voorzitter en het showen van het nieuwe club tenue door een iets te grote paspop, gingen we in twee ploegen in gestrekte draaf op koers door de Bommelerwaard. Het tempo werd netjes op een gematigde snelheid gehouden, zodat er voldoende tijd was om bij te praten.
Onderweg kregen we nog wel te maken met een regenbuitje, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor de rest was het droog en waaide het lekker!
Zonder kleerscheuren en andere ongemakken arriveerde we na 2 uurtjes peddelen weer bij ‘t Stadscafé Zaltbommel, waar een overheerlijk pan erwtensoep op ons stond te wachten. Na ons tegoed gedaan te hebben aan de erwtensoep was tijd om nog even stil te staan bij het einde van de sponsoring, na 44 jaar, door Ubens & Conrads ! Als dank werd er namens de vereniging een mooi ingelijst wielershirt van Salt-Boemel overhandigd aan Martien Conrads, tevens een van de medeoprichters van de vereniging.

Dit verslag is geschreven door Marcel Koper.

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.