Skip to content

Pasavond nieuwe kleding 7 maart van 19:00 t/m 21:00

februari 27, 2018

Met ingang van 2018 hebben we de volgende sponsoren ‘t Stadscafe, Cycle Center 53-11 en we zijn nog op zoek naar een derde sponsor. Uiteraard zijn we superblij met deze sponsoren die we nu hebben. Aangezien er twee sponsoren gestopt zijn en dat we een nieuwe sponsor hebben is er een compleet nieuwe kledingset ontworpen. Deze nieuwe kleding kan gepast worden op 7 maart 2018 om 19:00-21:00 bij Cycle Center 53-11. De leverancier van de nieuwe kleding wordt Bioracer, de keuze is hierop gevallen door de professionaliteit, de ervaringen van collega verenigingen en het kunnen bestellen via een website, hierdoor hebben we geen voorraad meer (of een heel beperkte). Op de pasavond is er ook een vertegenwoordiger van BIORACER aanwezig om tekst en uitleg te geven. De paskleding zal van 8 t/m 14 maart bij CC5311 blijven om te passen Het zal de bedoeling zijn dat er 2 of 3 keer per jaar een bestelronde komt. Hier wordt je later nog over geïnformeerd.

Van 8 t/m 14 maart zal de paskleding aanwezig blijven bij CC53-11

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.