Skip to content

Algemene Ledenvergadering op 26 februari

januari 26, 2018

De algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaats op 26 februari. Alle leden krijgen binnenkort een uitnodiging. Mocht je volgende week nog geen e-mail hebben ontvangen, meld dit dan bij de secretaris. Het kan zijn dat je juiste e-mailadres niet bij ons bekend is of dat er iets met de verzending is misgegaan.

De ledenvergadering vindt dit jaar plaats bij CycleCenter 53-11, Van Heemstraweg-oost 4 te Zaltbommel. Aanvang is 20 uur.

CC 53-11 zal vanaf 2018 onze vereniging sponsoren, en neemt de plaats in van voormalige sponsor Bikecenter Van Tuyl. In 2018 moeten we helaas ook afscheid nemen van Ubens&Conrads als sponsor. Martien Conrads is een van de oprichters van onze vereniging en sinds de oprichting in 1974 altijd sponsor geweest. Reken maar na , dat is 44 jaar!!

Vanwege de sponsorwisselingen zijn we op zoek naar nieuwe kleding. De hiervoor in het leven geroepen kledingcommissie is druk bezig een mooi merk met een mooi ontwerp uit te zoeken. Hopelijk kunnen we eind april/begin mei al in onze nieuwe kleding fietsen! We houden jullie op de hoogte.

Zoals gebruikelijk openen we het nieuwe seizoen met de Snerttocht. Deze is op 11 maart. De tocht start bij ‘t Stadscafé op de Markt.

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.