Skip to content

Sluitingstocht 2017

oktober 18, 2017

Zondag 16 oktober was de sluitingstocht van 2017. Net als alle overige tochten was het mooi weer! Dat was in 2016 wel anders!

Op de markt stonden 32 leden (Truus das dus onzijdig :) ) klaar voor een rondje Bommelerwaard. Vanwege de omvang werd de groep in tweeën gedeeld. De ronde ging deze keer rechtsom over Rossum, Alem, Kerkdriel, Ammerzoden, Aalst, Zuilichem. De eerste groep fietste iets harder dan de tweede groep en had er zelfs Poederoijen, Brakel meegenomen. Hierdoor was de tweede groep iets eerder op de markt als de eerste. Dit kwam goed uit bij de bediening!!

We hadden tijdens het appeltaart eten nog de huidiging van Joop Leeuwenburg ivm zijn 25 jarig lidmaatschap. Dit jaar hadden we nog een jubilaris Jan Willem Vos, deze zal volgend jaar gehuldigd worden!!

Voor de renners die in de winter dor willen fietsen, op zondag wordt er vertrokken om 9:30 uur.
Voor degene die een MTB hebben en mee het bos in willen, de MTB’ers vertrekken om 8:00 vanaf de Esso (meestal met de auto), meer info Remco van Steenbergen 06-20597788

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.