Skip to content

Toertocht Recht door Brabant

april 9, 2017

Op 9 april is de toertocht Recht door Brabant verreden. Naar aanleiding van de benen op tafel sessie kunnen leden zelf een invulling geven aan een toertocht.

Om 8 uur stonden er 34 renners te trappelen om te vertrekken, de weersvoorspelling kon niet beter. Bijna windstil, droog zon maar wel een temperatuur van 3 graden bij vertrek!

De route ging via Hedel naar Den Dungen. Vervolgens naar Sint-Michelsgestel en door naar Esch. De koffie met stond op de planning in Oirschot vandaar dat de route langs de Kampina ging.

 

De koffie was bij ‘t Kroegske, na het nuttigen van de koffie met appeltaart werd de route weer richting Zaltbommel genomen. Een mooi stuk was zeker het natuurgebied de Oisterwijkse hoeven.

 

In Helvoirt reed Marcel van Lith zijn buitenband kapot. Gelukkig hadden we een ander band meegenomen met de bus van ‘t Stadscafé. Voor het eerst sinds lange tijd hadden we deze weer bij en maar goed ook! De band werd in de bus gemaakt en Marel kon later bij Bokhoven weer aansluiten.

Met nog een paar gevarieerde afslagen kwamen we om half een weer in Zaltbommel aan met 115 km op de teller. van deze tocht is ook een video beschikbaar klik hier om deze te bekijken

De volgende lange tocht is op 21 mei en gaat ook richting Brabant (160 km). Voor deze tocht zoeken we nog een chauffeur en eventueel een bijrijder! Dus wil je of een keer niet fietsen of ben je geblesseerd meld je even aan bij bestuur@salt-boemel.nl

Arno, Hein en Remco bedankt voor het organiseren, Marc bedankt voor het berijden van de bus!

Andere berichten in deze categorie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.